Recensioner

Jag har fått ökad livskraft, min kropp fungerar bättre och dessutom fått ett gladare sinnelag. Jag har varit en mycket stressad person, men känner nu att jag fått en lugnare och mer stabil tillvaro med HEB-metoden.

Jag har deltagit i många kurser, grupper och även sessioner i ett flertal länder och kan säga att ingen har varit i närheten av HEB-metoden vad gäller mitt inre växande och välmående. Jag känner mig helt enkelt yngre till kropp och sinne.

Laila, som leder grupperna, gör det på ett kärleksfullt och tillåtande sätt, vilket har känts avslappnande för mig.

KrantiLaila Tyfting har haft en avgörande betydelse för mitt och min dotters liv. Jag har gått i samtal hos Laila i 15 år. Och hon har hjälpt mig få rätsida på så livsavgörande saker, som sedan har speglat av sig på mitt, idag, vuxna barn. Det betyder allt. Finns ingen som hon. Totalt proffsig gällande coaching och energiarbete.

MalinJag var en mycket splittrad person och på väg in i en demenssjukdom när Laila Tyfting dök upp i mitt liv. Jag vaknade till exempel en morgon i min egen säng och kände inte igen någonting omkring mig, en verklig skräckupplevelse. Efter mötet med Laila började jag med sessioner och kurser inom HEB (Helhet, Energi, Balans). Mitt liv förändrades så sakteligen till det positiva, jag fick ett fantastiskt stöd och kunde släppa taget om gamla nedtryckta känslor som gjorde mig så pass dimmig. Idag är jag en stark och frisk kvinna som är helt självgående och blir mer och mer stabil i mig själv och kan njuta av min egen lust till livet och dess rika innehåll.

KirrolineTack Laila Tyfting och tack till er alla som sprider hennes ord, ni öppnar en dörr som leder vilsna själar ut mot ljuset! För första gången tror jag att jag hittat den hjälp som på riktigt (äntligen) kan förändra mina beteenden och mitt liv.

AnkiFantastiskt användbar bok - Boken Energierna Avslöjar ger kunskap om och förståelse för de processer (känslomässiga och mentala) som sker i samtal, både till vardags och professionellt. Om varför vi reagerar och agerar på ett visst sätt tillsammans med vissa människor men på ett annat med andra.
Den ger läsaren en stabil grund att stå på när den ska ha samtal med andra personer, och med hjälp av boken kan man utveckla sitt alldeles egna sätt att hantera sina egna känslor, och andras, och inte låta dem styra sitt agerande och sin samverkan utan att man har kontroll på det.
Vidare ger boken direkta verktyg för att hantera ovan, och även för att hantera feedback, att kunna ta till sig feedback och hantera de känslor som oftast ger sig till känna vid sådana situationer, samt att kunna ge kritik utan att vara för hård, att ge den på ett lagom rakt och objektivt sätt så att personen i fråga kan ta till sig den.
Bokens huvudfokus handlar om:
- ta hand om sig själv och se om sig själv för att kunna klara av och hantera alla situationer i livet på ett utvecklande och konstruktivt sätt.
- att kunna "skydda" sig själv genom att ha en kontakt med sig själv under alla situationer - att vara ett stöd för sig själv - och inte bli för medtagen och påverkad av andras känslomässiga handlanden, och genom detta även kunna vara ett riktigt och konstruktivt stöd för andra.
- att förklara, på ett logiskt och objektivt sätt, alla de fenomen och de undermedvetna processer och mekanismer som gör att vi agerar och handlar på de sätt som vi gör - oftast utan att vi är medvetna om det, eller utan att veta varför vi egentligen gör så, vilket det även finns svar på i boken.
- vad media och allt globala fokus i samhället gör med oss och vår kommunikation, och varför vi inte kan låta bli den utan får "mersmak", vi vill bara ha mer och mer.
- vad som egentligen skapar livets uppgångar och fall, vår utgångpunkt när vi växer upp och hur vi inte kan utgå från något annat än det vi då lär oss, hur vi kan lösa detta, "läka" vårt inre, och på så sätt hitta till vårt alldeles egna naturliga sätt att se på allt i livet och hantera de situationer som uppstår.
Helt enkelt, en bok värd att läsa och ta lärdom av.

Gustav


Mer info: Kontakt

Mail: hej@naturalum.se

Instagram: naturalum.1